Står för möjligheten till regenerativt jordbruk

Nu när vi är mitt i ett konkret och ambitiöst projekt är utmaningen att fortsätta stå i möjligheten att det är, även om resultaten är långsamma i början.

Och fortsätt att generera nya handlingsplaner från den möjligheten.

Möjligheten är
regenererande natur och producera mat så välmående som de var i forntida tider,
Tillhandahåller den magnifika maten lokalt, direkt till konsumenterna,
ett livligt samhälle och en ekonomisk återupplivning av landsbygden.

När vi klipper strålar från träd på sågverket för äggmobilen är det detta vi arbetar med. När vi lägger flygblad i tusen postlådor är det detta vi arbetar med. När vi går på 1 km omkretsstaket i djup snö för att hitta var den korta är, är det detta vi arbetar med. När vi uppmanar kunder att be dem att anta en höna är det detta vi arbetar med. När vi gräver ut husvagnsramen för äggmobilen från snön och drar ut den med vinschen, är det detta vi arbetar med. När vi går in på kontoret för en lokal tidning för att föreslå en artikel är det detta vi arbetar med 🙂

Dessa aktiviteter kan vara mycket vardagliga och till och med tråkiga. Det hjälper verkligen att fortsätta påminna oss själva och varandra vad vi arbetar med!

Tack så mycket för att du är våra supportrar och lyssnare, våra köpare och kunder, de människor som vi ägnar våra liv åt. Som människor, när vi gör ansträngningar för varandra att skapa en utstrålande, gudomlig värld, där människor är lyckliga, kan vi få just det!

Med glada yoko -hälsningar,
Halbert & Sophie Karssiens


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *