Välkommen till Charming House Yoko Farm!

Denna underbara, gråa decemberdag lanserar vi vår enkla hemsida för att kommunicera och etablera en relation med dig, vår lokala, högt respekterade kund.

Vi lever i en tid av bedrägeri av data, så avlägsnade från naturen, att vi nu löper en verklig risk för samhällets totala kollaps, inklusive vår livsmedelsförsörjning. Samtidigt är det klart för alla att i stort sett varje mänsklig strävan bär en kostnad för naturen, som vi vet redan är skadad, bortom reparation i de flesta människors sinnen. Så det verkar som om det inte finns någon framtid, våra regeringar och media verkar vilja att vi ska tro, eftersom de inte kan göra något för att vända denna trend. Varje centraliserad politik eller diktat bär oförutsedda konsekvenser och sätt hårt på miljontals dagliga liv.

Det är i stort sett läget för den nuvarande mänskligheten.

Allt detta förändrades för oss – intressant nog av alla ställen, genom en annons på Facebook – när vi upptäckte att det finns ett sätt att odla som faktiskt återställer naturen till sitt ursprungliga rikliga och hälsosamma tillstånd, och med all energi, vitaminer och mineraler som återvänder i vår mat!

Vi köpte den annonserade boken på 750 sidor online och ägnade en månad åt att studera den fram och tillbaka och vice versa tre gånger.

Berättelsen blev bättre när vi läste och undersökte ytterligare källor. Detta sätt att jordbruka återställer inte bara naturen till dess uråldriga skick och binder kol tillbaka till jorden där det hör hemma – vilket vi trodde från media och våra regeringar är omöjligt,

och inte bara tillåter detta sätt att odla vår mat att ha all energi, vitaminer och mineraler som vi behöver – vilket vi trodde från media och våra regeringar är omöjligt,

det gör det också möjligt att bygga upp lokal motståndskraft, få tillbaka lokala jobb, återställa den lokala ekonomin, blomstrande små byar och en blomstrande landsbygd!

Inom några veckor förändrades den totala bilden av vad som är möjligt helt. Vi fick göra ett nytt positivt val för en ljus framtid – oavsett vad våra korrupta regeringar och media säger.

Vi äger en gård på Vätö och vi odlade redan en del grönsaker.

Nu stod det klart att

– vi kan återställa naturen,

– binda tillbaka kol i marken,

– producera bästa möjliga mat,

– bygga upp lokal motståndskraft genom att tillhandahålla jobb, mat och tjänster lokalt,

– och i processen göra en ordentlig hel familjeinkomst på vår lilla gård!

Vi är mycket glada över att dela den här historien med dig. Vi hoppas att det talar till dig och att du kommer att vidta de åtgärder som också gör att du kan återupprätta din relation till naturen, oavsett om det är personligen genom att delta på vår gård i någon form någon gång, eller helt enkelt genom att köpa och konsumerar maten som vi kommer att producera, vilket gör att du kan få den hälsa som vi alla är födda till att ha under hela våra liv!

Med detta inlägg hoppas vi ha kommunicerat vår ståndpunkt för ett hälsosamt, lokalt liv. Du hittar några av detaljerna om var vi har kommit hittills och vad vi tillhandahåller på den här sidan.

Vänligen förbeställ våra Charming House Yoko-ägg, så att vi får klart för oss om vi kommer att ha tillräckligt många kunder för att köpa 350 värphöns för att komma fram till värpplatsen (vilket betyder att de precis börjar lägga ägg) i april/maj.

Vi kommer att hålla er uppdaterade i denna blogg om vad som händer här på Vätö varje fredag.

Med kärlek och alla bästa lokala önskningar

Halbert & Sophie Karssiens

Charming House Yoko Farm

Vätö

PS Ring oss om du vill komma och hälsa på oss på fika!

Sophie 0738-166199

Du kan också övernatta (vi har ett bed & breakfast med 10 bäddar) om körningen tillbaka är för långt eller bussen (638 från Norrtälje till Norrviken Övre hållplats) för oregelbunden på helgerna.


Comments

2 responses to “Välkommen till Charming House Yoko Farm!”

  1. Christina Schollin-Borg Avatar
    Christina Schollin-Borg

    Vilket fint initiativ. Ser fram emot att följa er. Mvh Christina

    1. Tack so mycket, Christina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *