Det aktuella politiska sammanhanget för jordbrukspolitiken

En styrelseledamot i Partiet MoD har bett oss att skriva en artikel om jordbruk eller ge någon löpande input i detta ämne för att informera om partiets politik i ämnet. Mer nyligen, i samband med det kommande EU-valet, som Mod avser att delta i, bad de oss också att kommentera den europeiska jordbrukspolitiken.

Vi har ingen avsikt att inta någon särskild politisk ståndpunkt. Det finns faktiskt en fara med att delta i politiska diskussioner nuförtiden, eftersom den sida av spektrumet som anser att du går emot deras agenda sannolikt omedelbart kommer att stämpla dig som extremist, diskvalificera dig, tysta dig och avbryta dig, oavsett vilken sida av spektrumet du anses befinna dig på, även om du har en mycket jordnära, fötterna på jorden syn på saker och ting. De extrema omständigheter som en misslyckad politik har ställt oss inför leder till en alltmer påtvingad politik, där man hopplöst försöker tvinga fram lösningar på problem som inte kan lösas genom en politik som formulerats av några intellektuella, baserad på misslyckade modeller, utan någon aning om verkligheten i de frågor som de beslutar om, som påverkar livet för 100-tals miljoner människor. Jordbruket och livsmedelsförsörjningen är en tydlig illustration av denna punkt.

Vi har en tydlig syn på detta sakernas tillstånd, som inte är politisk utan baserad på universella principer. Vårt ursprung som mänskliga varelser är andligt. Vi kan inte blomstra på samma sätt som naturen gör, baserat på universella principer, eftersom vi avsiktligt har avskärmat oss från vårt andliga ursprung och dessa principer. Enbart mänsklig visdom, avskuren från vårt gudomliga ursprung och universella principer (principer som användes för att skapa universum) leder till kaos, konflikter, krig och förstörelse, vilket vid det här laget borde vara uppenbart för alla observatörer, oavsett vilken sida de befinner sig på. Allt eftersom förstörelsen fortsätter börjar fler människor inse att vi faktiskt är på väg mot självdestruktion som art.

Få är ännu medvetna om att denna situation faktiskt är ganska enkel att åtgärda. Och detta sker inte på regeringspolitikens nivå.

Den materiella eran närmar sig sitt slut. Det är världens undergång. Slutet på den materiella förstahandsstrategin och inställningen till världen, som vi har levt och de flesta av oss fortsätter att leva, är nära förestående. Vi ser det alla hända mitt framför våra ögon. Detta sker därför att vi behöver återvända till vårt andliga ursprung, börja välja den andliga aspekten först, börja lita på vår andliga natur och praktisera universella gudomliga principer. Så snart vi gör denna U-sväng, från en materiell först till en andlig först attityd, löses problemen och vägen framåt uppenbarar sig. Det är verkligen så enkelt.

Detta sker på individnivå. Det är ett fritt val som vi alla har, att förbli materiella först och lida, eller göra U-svängen och blomstra. Vänligen förstå att jag inte talar om religion som vi känner den.

Detta kan inte ens stimuleras av någon regeringspolitik. Det ligger bortom den politiska diskursen. Det som kan göra skillnad är när enskilda politiker börjar göra denna U-sväng. Och de kan inte använda detta för politisk vinning, eftersom det gör det materiellt först igen.

Så förhoppningsvis har jag gjort det tillräckligt klart att vi inte intar en politisk ståndpunkt. Förutom när man betraktar varje ståndpunkt som politisk per definition, vilket är vad de flesta människor inom politiken gör i dag. Vad de än säger så är det okej för oss och vi är djupt tacksamma för det.

Vi ber helt enkelt om att det ska komma fram ledare som ser den stora möjlighet som denna tid av stor förändring erbjuder och som sprider ljus i mörkret. Ljuset har sitt ursprung i det gudomliga riket. Det är förstorat där i den här tidsåldern och stiger ner till det fysiska riket för att göra denna stora övergång.

Det val vi har är att hjälpa denna övergång att skapa en värld av ljus. Eller motarbeta den, stanna kvar eller sjunka längre ner i mörkret och förmodligen förr eller senare bli fysiskt förintade, eftersom vi inte har något att bidra med till denna övergång på jorden i det fysiska riket. Må ledare träda fram som ser detta och utövar ledarskap baserat på ett val för ljuset.

Detta är det primära budskap vi har till MoD och alla politiker för den delen. Detta är det första inlägget i en kategori på vår blogg för MoD och politiker. Vi har nu klargjort bakgrunden till vår syn på jordbruk och jordbrukspolitik. Vi kommer att ta upp själva ämnet i ett senare inlägg.

översatt från engelska på https://www.deepl.com/


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *